Fii om si pe munte !



Asociatia Montana Carpati a lansat o serie de actiuni educative sub motto-ul „O tara curata cu oameni curati”. Aplicatiile practice ale acestui program se vor desfasura in cadrul deosebit al noii cabane Suru, in muntii Fagaras, intr-un sit Natura 2000.
 Scopul proiectului este amenajarea traseelor de acces catre cabana Suru si de constituire a bazei materiale necesara pentru desfasurarea in conditii optime de siguranta si confort a activitatilor educative din cadrul acestui program
Asociaţia Montană Carpaţi îşi propune dezvoltarea unui proiect care vizează promovarea în siguranţă a turismului montan în munţii Făgăraş.

Printre obiectivele ce vor fi atinse:

- amenajarea traseelor de acces către cabana Suru - punctul de pornire în traseul de creastă al munţilor Făgăraş;
- captarea unui izvor în vederea aprovizionării cu apă pe traseul spre cabană;
- completarea unei baze materiale necesare pentru desfăşurarea în condiţii optime de siguranţă şi confort a activităţilor educative din cadrul acestui program;
- încurajarea tinerilor privind participarea la activităţi în aer liber, înlesnind astfel creşterea respectului faţă de o natură curată.

Scopul proiectului este informarea potenţialilor turişti despre accesul în siguranţă pe traseele turistice marcate, reducând cât mai mult cu putinţă eventualele probleme de orientare ce ar putea apărea. Totodată, prin activităţile educative se facilitează în special formarea personalităţii tinerilor şi înţelegerea de către aceştia a importanţei protejării mediului.

Pentru demararea proiectului „FII OM ŞI PE MUNTE” avem nevoie de susţinerea voastră! Ne puteţi sprijini demersul votând acest proiect:

http://www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/fii-om-si-pe-munte!_1101.html 

Pentru cabana Suru, fiecare vot conteaza!





Zile senine!

2 comentarii: